No, I won't shed no tear! Hey Ho


Det finns få saker som får mig att le, och en av dom är du! <3

Saknar redan Toy Story!!!




Vara kvar!

IDAG SÅ BLEV DET EN WALKTRIP TILL MIDGÅRD OCH DÄR SÅ HÄNGDE JAG MED JENNY.
Det var längesen jag skrev ett "Idag har jag gjort" inlägg. Aja, tack och adjö. BLI MEDLEM PÅ WWF

Jag tycker att vi alla ska bidra med en god gärning. Ett av det största problemen idag, då det gäller naturen/djuren/ är att tigrarna dör ut. Forskare har räknat med att idag så finns det endast 3 200 tigrar kvar i det vilda och under 10 år så har vi tappat hälften av våra vilda tigrar. Men vad kan vi göra? Jo, genom att ge tigrarna tillräckligt med utrymme, bytesdjur och skydd - tigrar kan återhämta sig.
.
Någon gång under de kommande månaderna, de 13 stats-och regeringscheferna från länder, som fortfarande har vilda tigrar, kommer att samlas i St Petersburg, Ryssland, för ett historiskt möte; TIGER TOPPMÖTET. Jag ber för att detta kommer gå och jag är en ateist.
.
Jag rekommenderar er att bli medlem på WWF, genom att klicka HÄR, och gör det du kan för att hjälpa våra tigrar.


Kan inte sluta skratta


Red Hot Chili Peppers


En ny Alexander?...

Jadu. Nu är serien igång. Första matchen idag, och jag måste säga, eller det är mer en fråga; vad i helskotta har hänt med mig?
Jag skrek på domaren idag, fick en tvåa. Oj, oj. Men nu ska jag nörda. Peace out

PUSS<3

Sunshine song

Min nya favorit låt. Peace


Hooooover nummer 3


KLICKA PÅ BILD JÄVELN! @#!%


The Space Jumper HOOVER 2

KLICKA PÅ BILDEN!


HOOVER<3

KLICKA PÅ BILDEN


Hmm..

Att rita serietidningar är inte min grej.. 
Tror att jag fortsätter med att skriva istället! *Smiley*

C#!%

Asööööööööm... Fast hej, nej, tjej, mamma mia vilken grej. Aja. Tja.
Rita serietidning, mums.

LOVE

Mina föräldrar hittade mina gamla serietidningar!! NOSTALGI SOM INNE FAN. HELVETEEEEEEE!!!
TAGGAR ATT LÄSA X-MEN tidningen och Peter Parkers hemlighet är inte hemlig längre.


Mums

Idag är jag tråkigt, är ganska otaggad på att göra något nu. Som jag är, i princip, varje helg. Men just nu kollar jag på dexter, satan så bra det är. Är nästan klar med första kapitlet av en sience fiction novell/roman, tycker att det är en ganska awesome story. Men den verkar sjukt mycket mer som ett spel än en bok. Anyways, ska fortsätta skriva på den nu. PEACE

.. the millions of stars shining way up high

Nu kommer jag berätta något som är väldigt weird.
Igår så höll jag på att gråta, kände klumpen i halsen, till en serietidning. Jag är så jäääävla mycket nörd. Jag gillar inte detta. Men ärligt, snart kommer serien ut och jag kommer aldrig klara av att se den. Lyssna, den 31 Oktober, så kommer en ny serie, The Walking Dead (TWD). Den kommer vara awesome. Har snart läst ut alla nummer av tidningen. Efter det så ska jag fortsätta med Spider-Man, eller ska jag börja på Batman. Hmm.
Anyways. Tagga. Skolfoto på Fredag. Min idé om att vara anime figurer slog igenom, men dock inte helt. Men vad ska man göra? Det är sista året. Man måste göra något kul. Annars så drar jag något, individuellt, random. Har just ätit ost, men ska plocka bort allt nu. Ska även läsa lite TWD innan jag ska sova.
Slumpat inlägg, peace.

You and I

OMG! Jag älskar att skriva låtar.. Synd att jag inte kan sjunga dom... Men bara att gilla läget!

Pepsi

Upptäckte just att jag tänker på engelska. Oftast iaf. Är jag retard då?

Har hittat en minigitarr på musikanten för 695:-!!!!!!!!!!! FAN VAD JAG SKA KÖPA DEN, blev kär i den direkt! Den är lite större än en ukulele. Men det fanns faktiskt två "arter" eller vad man kan säga. En ganska stor version, som var röd, och sen den mindre som jag tänker köpa. Jag är HELT SÄKER på att båda kan rymmas i skåpen.

Somewhere along in the bitterness

Någon som säljer ett billgt piano/keyboard? Är i behov av en nu.. Fast egentligen inte, men vill ha ett!

Hej

Mitt knä höll hela matchen idag. Det är awesome.

I'm gonna be (500 miles)


Evolution

Nu sitter jag och tänker. Kan människan utvecklas nå mer? Utvecklas till något nytt? Finns det någon anpassning som kan få människorna att växa fram ett par vingar? Kan en art sluta utvecklas? Det låter så sjukt idiotiskt för att den chansen är väldigt liten! Men det hade varit sjukt ballt!! Men efter nästa istid, om människorna inte dött ut, så kommer ju allt vara annorlunda. Hur kommer det att vara? Jag är så sämst på sånt här. Jag tänker alltid framåt, tänker aldrig på nuet. Lever fortfarande i min fantasi för det mesta. Men jag sitter och funderar på sånt nu och det.. Är... Fräna tankar!

The Walking Dead

HANDS DOWN. Bästa serien EVER!!! Bättre än Spider-Man, batman, Superman och m.m.
Den är inte likadan, den följer en och samma story. Cliffhangers. Massa twists. Det är det som gör en bra serie. Just nu sitter jag och längtar tills tv-serien kommer ut. Den 31 oktober. Länge kvar men jag han vänta.  Har en hel del nummer kvar att läsa. Men aja, ska sova nu... Om jag kan...
Och ge mig fler views, är ni snäll: http://www.youtube.com/watch?v=rvVEBIyZTdI
PUSS


Längesen

Nu kommer jag med en låt.. Igen.. Men denna gång är det en låt jag har skrivit!! Tro det eller ej, men jag har skrivit den.


Uppträdande

Jag är taggad på att spela nu. BROLLE lets do it? Eller GABE, lets hitta några band mates?
'
Jag älskar känslan just före man ska upp på scen. Men känslan man får efter.... Finns inga ord. Fy fan vad härlig och den är även as weird. Man svettas så jävla mycket innan uppträdandet pga nervositeten så efter känner man sig helt retarderad. Men nu ska jag fråga Louise om hon kan skicka förra julavslutningens uppträdande till mig. Den sög, men det är awesome ändå! Vi spelade free fallin' då HAHAHAH lOlOlOlOlOllL

RSS 2.0