Humorn...

Hahahahahaha... Spider-Man är så sjuuukt underhållande både med spänning och humor.. Jag bjuder på några sköna repliker han drar i dem senaste utfärdande jag läst.


'


Kommentarer
Postat av: Josefin

svar: Jo de var riktigt snygga men jag håller med dig, de kommer nog bli opraktiska... Det är därför jag velar så mycket... :) Har du några erfarenheter av det eller vet du bara? :)

2010-08-15 @ 10:16:02
URL: http://www.jjosefin.devote.se
Postat av: Josefin

Går inte att kommentera det övre inlägget :(



Så jag får väl svara här istället :)

Jaså, har du glasögon? :) Det visste jag faktiskt inte (A) Okej, sånt erbjudande skulle jag också vilja ha, för då skulle jag fått båda, hehe :) Men tack för hjälpen, det är så svårt bara. Jag vill hellre ha dom större men det kommer inte jag inte vilja sen så jag vet inte hur jag ska göra... :) Haha det är lugnt, det är ju bara roligt med långa svar! :D Och förresten så tycker jag att du ska ta alternativ 1, i inlägget över och jag måste säga att du har en sjuk fantasi, en sjukt bra sådan (a) :)

2010-08-15 @ 18:28:06
URL: http://www.jjosefin.devote.se
Postat av: Josefin

svar: Haha, nej men jag tänkte ifall jag hade sett det på någon bild eller något (A) Åh tack, tycker du verkligen det? :D

Ja, det kan det nog, du får ta och lägga ut den så man får läsa den sen ;) Hahahaha inte? (A) Hur är din fantasi egentligen då? :]



Du kan inte mena allvar? :O Du är helt sjukt bra på det! Typ grymmare än grymmast! :D Du är seriöst den största motsatsen till värdelös (om man nu säger så, haha!) Du ÄGER på att sjunga! :)

2010-08-15 @ 18:51:18
Postat av: Josefin

svar: Oj, tack tack tack! Så himla snällt sagt! (a) :D

Jaa bra! :D Du måste lägga ut den, kan knappt bärga mig, haha! (a) Hahah hur ska man beskriva den då? :) Eller är det helt omöjligt? (a)



Men ofta? (a) Det tycker verkligen inte jag, du är ju jätteduktig! Det var så lite så :) Jag menar det ju ;)

2010-08-15 @ 19:11:49
URL: http://www.jjosefin.devote.se
Postat av: barajulia

SV; Haha ne eller hur :o ica kanske bara ljuger..

2010-08-15 @ 21:20:08
URL: http://barajuliiaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0